Tematikus

kirándulások

Társaságunk évente több alkalommal kirándulásokat  szervez Tagjai számára. A vidám hangulat, a szakmai eszmecsere lehetősége és az orchideákkal kapcsolatos új ismeretek szerzése mellett pótolhatatlan közösségi élmények, pihenés és kikapcsolódás vár az utazókra. Kedves Tagtársak, tartsatok velünk a kirándulásokon is!

Következő kirándulások

Időpontok, helyszínek, tematika, fontos tudnivalók alábbiakban….

3 napos buszos kirándulás Esslingenbe.  Már megtelt! 

Többen is vannak a várólistán. További jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni, megértéseteket köszönjük!

 

Október 18-20. között 3 napos buszos kiránduláson veszünk részt tagjainkkal Németországban. A busz Debrecenből indul, majd Budapesten a Kelenföldi pályaudvar előtt veszi fel a résztvevőket. Ellátogatunk orchidea- és tillandsia kertészetekbe, valamint megnézzük Esslingenben az orchidea kiállítást. A kiállítás weboldala:  http://www.orchidee-wuerttemberg.de/index.php/galierie1/esslinger-orchideentage

 

A két éjszakára az IBIS Budget Ulm City Hotelban foglaltunk szállást.

 

Ez alkalommal a különlegesebb orchidea- és tillandsia gyűjtőknek is lehetőségük lesz bővíteni gyűjteményüket. Csak előzetes jelentkezés után lehet részt venni. 

Legutóbbi kirándulások

Szlovéniai kirándulás

2018. szeptember 29-én a Phalaenopsis kedvelők egy napos buszos kirándulás keretében meglátogatták az Ocean Orchids orchidea kertészetet.

Az kertészet weboldala:

http://www.oceanorchids.si/

Drezdai Orchidea Kiállítás

2018. március 22-24 között 3 napos buszos kiállításon voltunk Drezdában. Az esemény weboldala: http://orchideenwelt-dresden.de

Bécsi Orchidea Kiállítás

2018. február 17 én egy napos buszos kiránduláson voltunk a bécsi orchidea kiállításon.

Az esemény weboldala:

https://www.orchideenausstellung-wien.at/en/mainpage/

Holland-német Kiállítás

2017 őszén itt jártunk…